Слідкуйте за нами

19-11-2019
21 листопада  ми відзначаємо День Гідності та Свободи.  В цей день Україна  вшановує громадянську мужність учасників  Помаранчевої революції та Революції Гідності у відстоюванні прав людини та європейського майбутнього України, їх відданість  ідеалам свободи, справедливості, утвердження демократичних цінностей.
 День 21 листопада є символом двох революцій, які змінили Україну і стали беззаперечним доказом відродження держави та нації, утвердження того, що події на Майдані змінили нас, об’єднавши в єдиній, соборній та незалежній Україні.
Про те, як народжувалась нація, як виборювалась свобода,  про мужність, патріотизм, стійкість і незламність нашого народу розповідають матеріали патріотичної  виставки-вшанування «Навіки слава Україні, Героям слава на віки», яка організована в читальній залі ЦМБ. 

 

 


Низький уклін всім українським героям-воїнам, які захищають  державний кордон на Сході України, всім тим, хто своєю жертовністю демонструє щире прагнення жити в вільній, демократичній і суверенній державі.

Коментарі: Залишити коментар
 
X