Слідкуйте за нами

14-11-2019
13 листопада 2019 року в бібліотеці-філії №2 ЦБС для дорослих для учнів гімназії №18 відбувся дебатний турнір «Толерантним бути важко?», присвячений  Міжнародному Дню толерантності.  
     Ведучою заходу зроблений екскурс в історію виникнення поняття «толерантність», ознайомлено учнівську молодь з висловами відомих письменників – філософів з даної тематики, показано тематичний анімаційний фільм і було проведено активне обговорення суті фільму, зроблено висновки.

 

 

  Після оголошення теми зустрічі учні розділились на 2 команди і відповідали  на різні питання пов`язані з питанням толерантності,  відстоюючи свою точку зору, тренінгові вправи по визначенню різності між людьми не залишили байдужими ні одного учня і налаштували сприймати один одного такими які вони є. Найактивніші учасники отримали повітряні кульки із написами одного із проявів толерантності на кожній. І наприкінці турніру були зачитані ці написи для закріплення знання щодо поняття толерантності.

 

 

 

 


     Закінчився турнір показом слайд-фільму за девізом: «Повчимося доброти і терпіння у братів менших» з елементами релаксації .

 



Коментарі: Залишити коментар
 
X