Слідкуйте за нами

08-11-2019
         Українська мова – багата, ніжна й ласкава, мудра, доброзичлива й глибокодумна, чиста й правдива. Багатство української мови виявляється в тому, що нею можна висловити найскладніші думки, найтонші почуття і переживання, передати враження про побачене, почуте, прочитане.

 

 

              До Дня української писемності та мови у бібліотеці –філії №4 на книжковому перегляді «Зіткана з любов'ю українська мова» представлені  цікаві пізнавальні видання:

 

«Українське слово для всіх і для кожного» (ця книжка мала б стати настільною для журналіста і службовця, диктора і студента, ділової людини і школяра); «Українське ділове мовлення» - підручник містить відомості про стилі сучасної української літературної мови, зокрема офіційно-діловий; «Стилістика української мови»-навчальний посібник містить загальні відомості з курсу стилістики  сучасної української літературної мови. У ньому розглянуті стилі, жанри, форми мови,сутність стилістики мовних одиниць; «Тріада слов’янської поезії» - це книга білоруського перекладача Валерія Стрілка, де представлені окремі твори українських класиків в перекладах українською  і білоруською мовами.

 


         Бажаючих ознайомитися з виданнями, представленими на перегляді, чекаємо в читальному залі!

Коментарі: Залишити коментар
 
X