Слідкуйте за нами

01-11-2019
31 жовтня  у відділі абонементу ЦМБ відбулася презентація збірки «Вбивство на вулиці..»
Сімнадцять моторошних оповідань, ретельно відібраних у рамках літературного конкурсу інтернет-журналу «Стос». Сімнадцять сучасних українських авторів горору, кожен з яких по-своєму цікавий і неповторний на тлі інших. І Едґар По у вишиванці на обкладинці — як темний гуру наших молодих письменників, що ступили на шлях нової готичної прози, детективного нуару, містики та жахів. А на останніх сторінках — атмосферний прикінцевий бонус — оповідання організаторки конкурсу й редакторки видання Аліси Гаврильченко «Заплановане вбивство: як усе починалося».
Тож ми розгорнули книгу і все розпочалося…

 

 

 


 Зустріч в Геллоуін виявилась не такою вже й страшною)).  А, не дивлячись на жанр написання творів, скоріше веселою, пізнавальною, по сімейному теплою. Автори Аліса Гаврильченко (м.Кременчук) та Володимир Компанієць (м.Харків) провели своєрідний майстер – клас, вони ділилися секретами написання творів.

 

 

Розповіли , як кожен прийшов у літературу і чому саме пишуть у жанрі горор. Повідали про містичні події,  які траплялися в їхньому житті. Відповіли на безліч запитань присутніх на зустрічі.  Побільше б таких презентацій проходило в бібліотеках. Дякуючи таким зустрічам, з’являються нові користувачі.

 

Адже, хто краще заохотить до читання, як не сам АВТОР.
Коментарі: Залишити коментар
 
X