Слідкуйте за нами

15-10-2019
       Незвичайна зустріч відбулася в стінах читальної зали ЦМБ цієї суботи. Користувачі бібліотеки прийшли на захід  краєзнавчої студії  «Люблю своє місто», щоб познайомитись з творчістю майстра художньої вишивки Рожкова Федора Федоровича.

 


        Зазвичай цим захоплюються жінки, але саме цьому заняттю присвятив майстер певну частину свого життя. Мова йде про вишивку, а вишивати  хрестиком Федора Федоровича ще в дитинстві  навчила мама і тоді ж з’явились перші творчі роботи. Тематика робіт різноманітна: пейзажі, натюрморти, жіночі портрети.

 

 

 

Все залежить від стану душі та настрою. Взагалі, у  творчому доробку автора більше ста робіт. 
       І хоча зараз Федор Федорович на заслуженому відпочинку, він не сидить склавши руки, а продовжує дивувати всіх своїми новими шедеврами. Має він і певні досягнення. У міському конкурсі «Вишиваний Кременчук», три роки поспіль, у 2017, 2018 та 2019 роках, він ставав заслуженим переможцем.
        Гості заходу зачаровано роздивлялися картини майстра, із задоволенням слухали його розповіді та жваво долучались до бесіди, задаючи різні запитання.

 

 

Дивлячись на картини Федора Федоровича, не виникає жодних сумнівів, що вишивання для нього не просто хоббі, а невід’ємна частина життя. В дарунок від бібліотеки майстер отримав книгу. 

Коментарі: Залишити коментар
 
X