Слідкуйте за нами

01-10-2019

30 вересня в Міському палаці культури зібралися працівники ЦБС для дорослих та ЦБС для дітей. Це було не звичайне святкування Всеукраїнського дня бібліотек. 2019 рік – знаковий і ювілейний для бібліотек нашого міста, адже ми відзначаємо сорокап’ятиріччя з моменту заснування централізованих бібліотечних систем Кременчука – ЦБС для дорослих  та ЦБС для дітей! Це свято – довгоочікувана данина великому внеску працівників  у розвиток культури  нашого міста. 

 

Зі сцени лунали теплі слова на адресу бібліотекарів, ведучі нагадали про славетний історичний шлях бібліотек. За високі професійні здобутки кращі з кращих бібліотекарів ЦБС для дорослих отримали почесні грамоти:

 

 

Коваленко Олена Олександрівна – завідуюча бібліотекою-філією №2 

 

Сорокіна Тетяна Іванівна – завідуюча бібліотекою-філією №6 

Миргородська Людмила Володимирівна – завідуюча  відділом читальної зали  ЦМБ 

Бакай Ірина Михайлівна –  провідний бібліограф відділу читальної зали ЦМБ 

Рибка Олена Іванівна – бібліотекар юнацького відділу ЦМБ

Заверуха Марина Іванівна – техпрацівник відділу абонементу ЦМБ 

За минулі роки багато що змінилося: бібліотеки живуть у ритмі сьогодення, намагаються відповідати запитам і потребам сучасного суспільства, приділяють багато уваги зміцненню ділових та творчих відносин. Тож було дуже приємно приймати вітання та подарунки від наших друзів!  

 

Виконуюча обов’язки директора  Кременчуцької міської художньої галереї Оксана Бойко подарувала бібліотекам чудові акварелі

 Депутат Кременчуцької міської ради Тетяна Сідерка - давній друг і користувачка бібліотек - заспівала пісню

 

Виконавчий директор Всеукраїнського благодійного фонду «Джерело Дніпра» Ірина  Андрюшкіна презентувала видання "Кременчуг - любимый город"

 

Виконуючі обовязки директора ЦБС для дорослих та ЦБС для дітей Тетяна Майдак та Ірина Вологодська теж привітали всіх присутніх та побажали всіляких гараздів. Очільниці пишаються успіхами своїх колективів та досягненнями працівників, оцінити які можна було, переглянувши презентації про роботу бібліотек. 

 

Аж тут захід змінив "тональність" і бібліотекарі досхочу насміялися: бібліотечні меми, бібліо-челенджі та жартівливі презентації про бібліотекарів внесли нотку веселощів та додали оптимізму.

 

 

Запальні виступи артистів МПК зробили свято яскравим!

 

А колективне фото на згадку про чудовий день зробить його дійсно незабутнім!

 

Коментарі: Залишити коментар
 
X