Слідкуйте за нами

27-09-2019
        25 вересня у конференц-залі Центральної міської бібліотеки зібралися люди, об'єднані спільною справою, однією турботою, одним бажанням - дарувати людям радість!

 


       Напередодні свого професійного свята бібліотеки і бібліотекарі підсумовували зроблене та досягнуте. Кожен член великої бібліотечної родини працює на благо бібліотеки та наших користувачів, але треба було вибрати найкращих,найяскравіших та найкреативніших особистостей!
       Кращим бібліотекарем обслуговування стала провідний бібліотекар філії №10 - Людмила Василівна Гавеля!
       Кращим структурним підрозділом - юнацький відділ ЦМБ на чолі з завідуючою - Валентиною Миколаївною Згонник!

 


       Дерев'янко Світлана Іванівна, завідуюча бібліотекою-філією №7, здобула перемогу в номінації "Кращий керівник структурного підрозділу".

 


       Цього року була впроваджена номінація "Кадровий потенціал", якою відзначалися ті, хто нещодавно поповнив ряди бібліотечних працівників, але вже  зарекомендували себе, як добросовісні, творчі, знаючі і постійно прагнучі вдосконалювати свої знання професіонали. В цій номінації перемога дісталася бібліотекарю філії №8 - Матієнко Ірині Іванівні.
       І, наостанок, за професійні заслуги були нагороджені і ті, скромні трудівниці бібліотек, кому ми завдячуємо комфортним та зручним умовам праці - наші техпрацівниці! Кращою техпрацівницею стала Людмила Григорівна Загрекова, яка трудиться у бібліотеці-філії №2.

 


      Вітаємо наших кращих професіоналів!
      Але у бібліотекарів безліч творчих здобутків! І, найбільш інтригуючою частиною свята стало визначення переможців у загальносистемному конкурсі професійної майстерності на кращий захід щодо формування національної ідентичності "Від джерел народних". Журі довго не могло дійти згоди у виборі кращих. Адже, всі заходи були цікавими і особливими. Але вибір було зроблено і, ось вони наші переможці :
     У номінації "Профі-пошук", за професійну майстерність бібліотечних працівників, удосконалення та пошук нових форм та засобів соціокультурної роботи в сфері народознавства та українознавства  перемогу отримав юнацький відділ ЦМБ;
     У номінації "Дружнє коло", за встановлення та розвиток творчих зв'язків з іншими закладами культури, громадськими об'єднаннями перемогу здобула бібліотека - філія №1 ім. І.М. Приходька;

 


    У номінації "Фольк - паті" отримала перемогу бібліотека- філія №4, яка провела свій конкурсний захід, дотримуючись і популяризуючи українські традиції і обряди;

 


    Серед бібліотек, які працюють над зміцненням і збереженням української національної духовності та культури, кращою стала бібліотека-філія №6, яка була відзначена у номінації "Берегині духовних скарбів";

 

 


    Українському національному мистецтву, символам України, був присвячений захід бібліотеки-філії №10, яка стала переможцем у номінації "З народу - знову в моду!"

 


   Серед розмаїття заходів, представлених на конкурс, етно-проект відділу абонементу, не залишився поза увагою журі і був нагороджений спеціальним призом.

 

Вперед, до нових звершень, шановні колеги!

Коментарі: Залишити коментар
 
X