Слідкуйте за нами

26-09-2019
    В ці вересневі дні в нашому місті відчувається особливе піднесення. За доброю традицією 29 вересня відзначаємо подвійне свято: 448 річницю заснування рідного міста та 76 річницю визволення Кременчука від нацистських загарбників.
     День міста – ще один привід зізнатися в любові рідному місту, згадати, що ми його цінуємо та пишаємося ним.
     До цих урочистостей 25 вересня 2019 року працівники бібліотеки-філії №2 ЦБС для дорослих разом з громадськістю мікрорайону №10, КНВК №25 влаштували свято для містян.

 

Зі словами любові до Кременчука і шани захисникам свого міста виступив перший заступник міського голови Пилипенко В.М., побажавши присутнім миру і спокою на нашій землі.
     Чудовим доповненням до свята стали виступи творчих колективів міста:
колективу дитячої та юнацької творчості м.Кременчука «Веселі козачата», естрадного колективу «Веселка», які своїми запальними танцями та піснями додали святкового настрою.

 

 

 


    Завершенням заходу став виступ талановитого творчого колективу «Любава», який, як і завжди, додав оптимізму і віри у краще майбуття. Глядачі своїми гучними оплесками виказали вдячність всім артистам, які порадували яскравою, цікавою програмою.
    По закінченні свята всі присутні та учасники мали змогу переглянути книжкову виставку, виставки робіт майстринь мікрорайону, чудові поробки Шкаріна Б.В, Михайлика О.Т., малюнки дитячо-юнацького клубу «Надія».

 

 

 

 

 



Коментарі: Залишити коментар
 
X