Слідкуйте за нами

25-09-2019

На вулиці золотавий, теплий вересень. Через декілька днів наше улюблене місто буде святкувати свій День народження. Для містян це одне із найулюбленіших свят, адже доля Кременчука –  то і наша доля. В місті народилися, жили та приїздили багато талановитих людей,  завдяки яким Кременчук став відомий в Україні та за її межами. Письменники, поети, актори, музиканти,  художники присвячували  та дарували рідному місту свою творчість.

Кожен рік молодь клубу «Гармонія» напередодні Дня народження Кременчука збирається на чергову зустріч в бібліотеці-філії № 4. І, як завжди, на них чекає зустріч з відомими та талановитими земляками.

 Цього разу, 24 вересня, на поетичний сніданок «Літературна кава по-кременчуцьки» були запрошені поети клубу поетичного слова «Цвіт калини» Юрій Прокопенко та Олександр Журавльов.

 Гості розповідали про себе та свої творчі плани, читали вірші. Нікого не залишила байдужим  і авторська пісня. Учасники заходу щиро аплодували «калинчанам».

 Дехто з молоді прочитав свої улюблені поезії. Серед них – вірші, присвячені Кременчуку. Поетична зустріч перетворилася у яскраве свято.

Шановна громадо Кременчука! Вітаємо Вас з Днем міста!

Коментарі: Залишити коментар
 
X