Слідкуйте за нами

25-09-2019

 

«Осінній фестиваль композиції» – так називалось вуличне свято, влаштоване читальною залою ЦМБ, яке пройшло 20 вересня в рамках святкування Дня міста. На три години вулиця Соборна перетворилася на справжнє містечко майстрів  з зустрічами, знайомствами, майстер-класами, світлинами у фотозоні…

 Мистецький простір заполонили учасники загальноосвітніх навчальних закладів Кременчука та Кременчуцького району, учні ПТУ-26, вихованці  художньої  школи «Елефант»,  професійні художники, кременчуцькі літератори, учасники танцювального клубу східного танцю «Дезіре», клуб розвитку і дозвілля «Hamsterclub», вихованці творчих об’єднань Будинку дитячої та юнацької творчості та ін.

 Дивувати перехожих було чим: окрім флористичних композицій з природних матеріалів,  художниця Зоя Авраменко малювала пастеллю портрети містян з натури.  «Жива галерея» юних художників на чолі з Сергієм Татаріновим представили сумісний перфоманс – шоу-імпровізацію, де створювалася картина в динаміці рухів східної танцівниці.

 Ірина Залюбовська з композицією «Поетичний листопад» дарувала перехожим поетичні замальовки кременчуцьких поетів з авторськими підписами за умови, що ті прочитають вірш. Працівники центру робототехніки підготували цілий лабіринт завдань «Попрацюй з роботами і відгадай загадки».  Осінь у солодощах від майбутніх кухарів та пекарів  вразила всіх яскравістю і художнім смаком.

 

Цікавим було і показове майстер-шоу по розпису на одязі. А ще дегустували  крафтовий чай з м’ятою, імбирем та медом від бібліотекарів, фотографувалися у  фотозоні з книгами, яка відповідала тематиці фестивалю.

 Цього дня осіння мелодія звучала в танцях, поетичних замальовках від кременчуцьких літераторів, в портретах, в квіткових і декоративних композиціях, за що велика подяка магазину «Імпреза», який надав музичне обладнання. «Осінній фестиваль» подарував учасникам радість, красу і невимушене спілкування. Свято пройшло надзвичайно тепло, весело і невимушено. 

Коментарі: Залишити коментар
 
X