Слідкуйте за нами

12-09-2019

   Незабаром відзначаємо День міста Кременчука. Яке воно — наше місто? Як ми його відчуваємо? Що ми робимо, щоб наше місто стало ще кращим, комфортнішим? Що ми знаємо про його історію? Його сьогодення?  Чи любимо ми його та пишаємось?
   11 вересня в рамках проекту "Відчуття міста” у відділі абонементу ЦМБ  пройшла цікава зустріч з цікавими людьми, які присвячують багато свого часу, енергії вивченню, популяризації історії міста і яскравих моментів сучасності. 

 

 

 

   Разом з головою Кременчуцького відділення Спілки філателістів України Володимиром Скляром та його колегою по захопленню Віталієм Лисенком присутні відправилися на пізнавальну історичну мандрівку "Кременчук в конвертах та поштівках”, та мали змогу доторкнутися через філателію до історії Кременчука, його видатних людей, цікавих особистостей, архітектури.

 

 

 

   А ще дізналися, що філателія — це не тільки колекціонування марок, листівок чи конвертів. Це і їх створення, це велика творча робота, яка включає в себе і пошук інформації, і роботу з документами і дизайн конверту чи листівки.
   До речі, зустріч відбулася напередодні відкриття у Кременчуцькій міській художній галереї філателістичної виставки "Історія Кременчука в марках, конвертах та поштівках”.

 

 

 

 





Коментарі: Залишити коментар
 
X