Слідкуйте за нами

10-09-2019
    Цій ювілейній даті в історії нашої країни присвячена книжкова виставка та дні інформації, які проходять в бібліотеці-філії №6 у ці вересневі дні.

 


     Побувавши у нашій книгозбірні, ви познайомитесь з  книгами представників Народного Руху України – В’ячеслава Чорновола, Левка Лук’яненка, Михайла Гориня, Степана Хмари(Максима Сагайдака), дізнаєтеся цікаві факти  із їхніх біографій. Їх досвід і багаторічна праця, мудрість не втрачені. Ми шануємо лідерів національного спротиву 1960-початку 1990-х років, основоположників української держави. 

 

 


    Однією з перших відвідувачів нашої виставки була Усцова Марія, славна представниця Народного Руху у нашому місті. Вона поділилася своїми спогадами про виникнення Народного Руху у Кременчуці, про своє знайомство і співпрацю з В’ячеславом  Чорноволом. А ще подякувала працівникам бібліотеки за висвітлення 30- річного шляху Народного Руху України. Марія Усцова  заявила про готовність і надалі працювати над розбудовою сильної України.

 

Вже встигли ознайомитися з цікавими    історичними матеріалами про Рух і шлях до відродження України наші користувачі – просвітянка Оксана Савченко, вчителька Грузинова Лариса, Величко Тетяна, Корецька Тетяна із сином та інші.

 

 

 

Виставка діятиме до 20 вересня.

Коментарі: Залишити коментар
 
X