Слідкуйте за нами

20-08-2019

 

       З нагоди  святкування Дня Державного  Прапора та Дня Незалежності України у бібліотеці-філії №2 пройшов  патріотичний вечір-панорама              «Своє серце, Україно, я кладу тобі до ніг». Цього разу у бібліотеці зібралися мешканці мікрорайонів №8 та №10. Присутніх вітали провідні спеціалісти контакт-центрів №8, №10 відділу по роботі з населенням Автозаводської районної адміністрації Калитка О. С., та Дробіна Т.Б.                                      Бібліотекар читальної зали розповіла присутнім про ухвалу Акта проголошення Незалежності України та його історичне значення для нашого народу, ознайомила з історією державних символів України,а також згадували події, пов'язані з історією українського державотворення, видатними постатями української історії. У вітальні бібліотеки панувала атмосфера урочистості та піднесення, особливо, коли всі учасники свята співали Державний Гімн України.

       

 Діти – майбутнє нашої держави. Наші діти талановиті та обдаровані. Хвилю оплесків і подяк отримала маленька україночка, учениця 4 класу Анастасія Пишна. Вона і танцювала, і співала, а особливо вразила гостей чуттєвим, проникливим, виразним декламуванням вірша «Є багато країн на землі».

       

 А вірші, які присвятив до свята поет і художник Бородін Д. О., мешканець  м/р №10 – це відчуття кожного з нас, мрії і сподівання кожного українця, це його щира, натхненна душа.

 

       

 Приємно здивувала кременчужан унікальна та неповторна Ю. Шуміхіна – перекладач жестової мови, яка дає можливість  відчути красу  мови, музики та почуттів майстерністю жестів. В її виконанні звучала пісня «Україна».

 

      

 Захід доповнила книжкова виставка «Незалежна Україна – на всі віки, на всі часи!», на якій представлена література про нашу країну, її багатовікову історію, своєрідну культуру, народні традиції, тернистий шлях державотворення.

    

   З нами на всіх святах популярний самодіяльний творчий колектив «Любава». Пісні про Україну у виконанні вокального гурту додали урочистості, бадьорості і святкового настрою.

 

       

 Наші гості, а це переважно люди поважного віку, цікаво і приємно відпочили, отримали заряд  енергії та позитиву, відчули атмосферу єдності та щирості.

 

Коментарі: Залишити коментар
 
X