Слідкуйте за нами

29-07-2019
  «Ми – українці» – так сказала Юлія, представниця мусульманської спільноти міста Кременчука, гостям, які відвідали майстер-клас 28 липня у залі відділу абонементу ЦМБ. І це справді важлива думка для тих, хто бачить щільно вдягнутих дівчат на вулицях міста – вони такі ж кременчужанки, як і ми. Ось тому була проведена така зустріч, на якій всі присутні дізналися про одну із складових життя мусульманських жінок – їх одяг. І, що незважаючи на відмінності у віросповіданні, ми всі маємо однакову любов до Батьківщини у серці. 

 

 


   Цікавий факт, який дізнались присутні: хіджаб – це весь одяг, а не його верхня частина. Тому Юлія виділила саме тему головних уборів, які існували у кожній релігії всіх жінок, далі говорила докладніше саме про ту частину, що більшість називає хіджабом.

 

 


  Цікавість до події зростала, особливо коли перша модель із залу вийшла до освітленої «міні-сцени» і була вбрана у абаі (верхнє плаття). А з пов’язаним платком вона взагалі перетворилась на справжню східну принцесу. Дівчина сказала, що почувається у такому образі досить комфортно, тому зробила гарнесеньке селфі і передала можливість перевтілення усім бажаючим. 

 

 


  І гостям, і ведучим майстер-класу сподобались такі події, тому надалі чекайте ще цікавих подій зі східним присмаком. 



Коментарі: Залишити коментар
 
X