Слідкуйте за нами

24-07-2019
  12 липня відзначається Міжнародний День фотографа. Проголосив його папа Римський в день вшанування святої Вероніки, яка вважається покровителькою фотографії. Чому? Згідно з Біблією, Свята Вероніка подала Ісусу, який підіймався на Голгофу, тканину, щоб він стер піт з лиця. На цій тканині згодом проявився образ Христа…
  Зараз, кожен сам собі фотограф! Але не кожна людина з камерою в руках може називатися фотографом. А фотографів, які через об’єктив бачать приховане від людського  ока (красу чи недолік) — одиниці!  В ХХІ столітті фотографія стала масовим захопленням. Сьогодні ми не мислимо свого життя без фотографії. 

 

 


  20 липня в бібліотеці-філії №8 пройшов фотокрос «Book in my life». Результатом якого є виставка фоторобіт. На світлинах зображені наші відвідувачі. Як давні прихильники книги, для яких «вік для читання не завада». Так і читачі-початківці, зовсім юні, але «все починається в житті з малого», як написано у висловах, якими доповнені фото. Виставка фотографій викликала жвавий інтерес відвідувачів незважаючи на вік. А жартівливі вислови спонукали до посмішки.

 

 


  Вітаємо з Днем фотографа! Нехай у цих знавців кращих ракурсів, приборкувачів фокуса та експозиції, завжди буде місце на флешці, заряд на акумуляторі, посмішки в об`єктивах та шедеври, а не просто фото!

 

 


  Пропонуємо бібліотекарям та всім, хто любить читати, взяти участь у нашому флешмобі «Знайди свою книгу у реальному житті». Зразок дивіться на нашій сторінці у мережі Facebook. Чекаємо на ваші роботи! 

 

 

 





Коментарі: Залишити коментар
 
X