Слідкуйте за нами

18-07-2019
17 липня у відділі абонементу Центральної міської бібліотеки відбулася приємна подія — презентація збірки поезій Віктора  Цапка "Політ над кручею”. 

 


Це була творча зустріч — знайомство  з відомим художником, який вперше завітав до нашого міста. Презентація відбулася напередодні відкриття у Кременчуцькій міській художній галереї виставки його живопису «Борітеся - поборете!».  З цієї нагоди друзі художника - кременчуцькі філателісти  випустили два конверти. 
Митець вже має багато колективних і персональних виставок за кордоном та в Україні. А тепер в його здобутку ще й книга, яка, до речі, вийшла нещодавно в Кременчуці. 

 

 


Віктор Михайлович — талановита особистість і цікавий співрозмовник. То ж говорили про все: творчість і життя за кордоном та в Україні, куди митець повернувся за покликом душі вже років десять тому. Він зізнався в розмові, що саме тут, на рідній землі йому найкраще працюється. Його зачарувала природа Полтавщини і особливо село Великий Перевіз, в якому він зараз мешкає. 
Слухали вірші, дивилися зображення картин, спілкувалися. Майже півторагодинна зустріч промайнула непомітно, залишила яскраві враження та теплі спогади. І звичайно ж, бажання відвідати ще й виставку картин.

 

 

 


 Запрошуємо і ми.











Коментарі: Залишити коментар
 
X