Слідкуйте за нами

18-06-2019
      Щороку, 22 червня український народ вшановує  світлу пам’ять мільйонів земляків, життя яких забрала Друга світова війна. Цей день в Україні став Днем скорботи і вшанування пам’яті жертв війни.
     З нагоди цієї дати бібліотека-філія №4 взяла участь у проведенні вечора спогадів та пам’яті «Діти воєнного лихоліття», організованого Радою ветеранів мікрорайону №2 біля свого контакт-центру. Захід пройшов за підтримки Кременчуцької міської влади.

 

 


     Ведуча вечора, Світлана Багмет, в своєму виступі вшанувала дітей воєнного покоління, тих,у кого війна забрала отчий дім, материнську ласку, батьківську турботу, безхмарне дитинство і юність. Діти  воювали на рівні з дорослими на фронтах, в партизанських загонах, в підпіллі, працювали в тилу. Їх вивозили на роботи в Німеччину, забирали в концтабори. Вони мали нагороди, носили військовий одяг. Багато з них навічно залишилися дітьми, віддавши своє життя за те, щоб на нашій землі панував мир.
      Ведуча заходу  нагадала всім присутнім про священний обов’язок кожного громадянина України навічно зберегти пам’ять про тих, хто відстояв перемогу в цій жахливій війні.

 


     Музичним оформленням вечора став виступ хору «Калина» Ради ветеранів мікрорайону №2.

 

 

 



Коментарі: Залишити коментар
 
X