Слідкуйте за нами

07-06-2019
        5 червня - Всесвітній день навколишнього середовища. 
Головна мета свята — стимулювати активну діяльність світового співтовариства, спрямовану на збереження балансу в природі та навколишньому середовищі. 
Свято відзначається з 1972 року. Тоді вперше було заявлено на весь світ про серйозні проблеми навколишнього середовища. Учасники історичної Стокгольмської конференції вирішили заснувати це свято, щоб сприяти просуванню ідеї бережливого ставлення до природи. 
В нашій незалежній Українській державі сьогодні особливо гостро постало питання екологічного оздоровлення та охорони навколишнього середовища. Необхідно, щоб кожна людина пройнялась відповідальністю за долю природи. Для більш детального ознайомлення з темою в бібліотеці – філії №3 оформлено книжкову виставку «Люби і бережи природу». 

 


Книги представлені на виставці  спрямовані на те, щоб розширити уявлення молодих людей про різноманітність природи, навчити встановлювати взаємозв’язки з тваринним і рослинним світом, виховувати почуття поваги до навколишнього середовища. 

 


     Тож запрошуємо всіх до цікавого та змістовного перегляду і пам'ятаймо, що саме від нас залежить наше майбутнє та майбутнє наших дітей!
 

Коментарі: Залишити коментар
 
X