Слідкуйте за нами

27-05-2019
Сьогодні, бібліотека-філія №4, запропонувала старшокласникам цікаву зустріч з творчою і талановитою людиною, відомою в місті художницею і просто чарівною жінкою Надією Нікітіною.

 


Живописом Надія Григорівна займається професійно, адже за фахом -  художник-дизайнер.  Вона розповіла молоді про свій творчий шлях, про участь у численних виставках, як оволоділа різними техніками живопису і  звідки до неї приходить натхнення. Відчувалося, що ця творча людина, з доброзичливою і щирою душею, оптимістично сприймає світ. А тільки у таких людей виникає бажання створювати яскраві і різнобарвні роботи: соковиті квітучі натюрморти, ліричні пейзажі.

 

 

 

 

 


Особливе місце в творчості художниці займає портрет. Обличчя багатьох жителів нашого міста знайшли своє чудове відображення на полотнах Надії Нікітіної. Це портрети  художників, поетів, рідних серцю людей, друзів, знайомих та співробітників,  людей відомих і маловідомих, але всі вони написані автором з особливою любов`ю та майстерністю.

 

 


Надія Григорівна з задоволенням відповідала на запитання молоді і відчувалося, що  старшокласники зарядилися  позитивною енергетикою митця, а гостя, в свою чергу, отримала задоволення від спілкування з глядачем.

 

 

 

 

Зустріч залишила приємні враження і масу позитивних емоцій, а Надії Григорівні ми бажаємо подальших творчих успіхів і натхнення! 

Коментарі: Залишити коментар
 
X