Слідкуйте за нами

27-05-2019
    У кожного народу є своя історія. Її не можна переписати, викресливши трагічні сторінки. Її треба знати, переосмислювати, аби винести для себе певні уроки. 
      В історії України  було чимало трагічних подій. Серед них злочини, вчинені у ХХ столітті комуністичним тоталітарним режимом на території нашої країни, які залишилися у пам'яті людства під  назвою Великого терору. Не минули ці сумні події і наших земляків. Про їхню долю написала книгу історик,  кременчуцький краєзнавець Лідія Гришко.

 


 З нагоди Дня пам'яті жертв політичних репресій в бібліотеці-філії №4 відбулася презентація  книги пані Лідії "Хотілося б усіх поіменно назвати".

 

На зустріч була запрошена молодь.

 

Автор розповіла про роботу над книгою, про ті жахливі часи репресій, про кременчужан, чиї імена увійшли у  книгу пам'яті. Юнаки та дівчата переглянули відеопрезентацію світлин, представлених автором.

 

 
  Всі присутні подякували Лідії Гришко за таке важливе історичне зібрання документів, які розкривають історичну правду та повертають чесне ім'я нашим землякам, постраждалим від репресій тоталітарної системи того часу.  
   

Коментарі: Залишити коментар
 
X