Слідкуйте за нами

08-05-2019
  7 травня працівники  бібліотеки-філії № 3 спільно з контакт-центрами мікрорайонів  № 23 та №24 підготували та провели вечір вшанування «Перемога і пам’ять – запорука єднання».  Читальна зала бібліотеки гостинно відчинила свої двері для громади мікрорайону та користувачів бібліотеки. 

 

 


  Висловити повагу живим  та увічнити пам’ять загиблих  до бібліотеки завітали  заступник міського голови  Дмитро Кравченко, депутат міської ради  Зінаїда Проценко, начальник Крюківської районної адміністрації  Дмитро Лозовик  та інші.  

 


  Ведуча заходу розповіла про події  тих років,  а доповненням її розповіді став виступ  краєзнавця  Євгена  Бергера, з якого присутні дізналися  про перебіг подій 1941-1943 років  саме у нашому місті. 

 

 


  Захоплення у присутніх  на заході  викликав святковий концерт, який підготували учні Дитячої музичної школи №2. Чарівні звуки бандури  та запальні ритми баяну  спричинили шквал аплодисментів. Нікого не залишив байдужим виступ найменших учасників концерту – членів самодіяльного гуртка  дитячо-юнацького клубу «Пошук», які підготували літературний монтаж.

 

 

 

 

 

 


  Наприкінці заходу охочі ознайомилися з книжковою виставкою по темі, яка розгорнута у читальній залі та зробили світлини  на пам’ять.

 



Коментарі: Залишити коментар
 
X