Слідкуйте за нами

08-05-2019
   Нову форму роботи – тімбілдінг,  під назвою «Шляхами мужності і слави» було використано 4 травня 2019 року для проведення свята для учнівської молоді ПТУ-26  відділом читальної зали ЦМБ. 
   Урочистий захід  з нагоди  Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, що відзначається  у всьому світі 8 і 9 травня, проходив  на території відокремленого відділення ПТУ-26, а саме- на великому стадіоні. 

 


   Травневі дні - це дні, що гуртують  представників усіх поколінь в їхньому прагненні віддати данину шани й поваги воїнам-фронтовикам, ГЕРОЯМ, які гідно пронесли через усе життя вірність своїй Батьківщині та вибороли Перемогу над нацизмом.  І що б не трапилося, як би не змінювався світ, люди і погляди, ми ніколи не маємо  забувати ціною яких втрат дісталася нам Перемога і мирне небо!
   Сьогодні Україна знову у вогні. На буремному сході нашої держави знову ллється кров українців, які мужньо захищають рідну землю від агресора. І ми вписуємо в історію все нові і нові імена героїв України. Та найстрашніше те, що багатьох посмертно. Ці імена ми маємо пам’ятати повік.  
   Цій пам’яті і був присвячений  флешмоб, продемонстрований учнями професійно-технічного училища. Під час дійства звучали пісні про мир, про те, що діти Землі  проти війни. Величезні полотна, на тлі яких з’являлися слова «мужність», «захисник», «перемога», майоріли хвилями, а червоні небесні ліхтарики, які схожі на маки – як офіційний символ пам’яті про тих, хто загинув під час Другої світової війни та віддав своє життя на сході України – злітали в небо. У кожного на грудях майоріла символічна квітка мак - це символ сонця, волі і гордості, що ми - українці! 

 

 


   Наступною частини заходу  став ігровий тімбілдінг( це  робота, спрямована на об’єднання і заохочення членів групи до спільної результативної діяльності), що сприяло психологічному та емоційному розвантаженню. Адже це   не нудний, виснажливий тренінг, а повноцінний активний відпочинок, метою якого є   згуртування команд та колективу; вироблення командного духу; підвищення ефективності командної роботи; розкриття потенціалу кожного учасника. У змаганнях взяли участь учні з різних підрозділів та команда викладачів. Спортивну розминку провів  інструктор тренажерного залу «Спортлайф», учасник та переможець змагань з воркауту  Дмитро Рудь. І вже розігріті учасники трьох команд  виборювали  у різних естафетах кожен  свою  перемогу.

 

 

 

 


   Всі продемонстрували уміння працювати в командах, успішно взаємодіяти в колективі, разом досягати своєї мети. Переможці та переможені отримали подарунки, кубки та медалі. А гостей та учасників пригощали смачною кашею.

 

 


      



Коментарі: Залишити коментар
 
X