Слідкуйте за нами

08-05-2019
Що виникло раніше –ТАНЕЦЬ чи МУЗИКА – не знає ніхто, але добре відомо, що танцює людство з давніх-давен під супровід пісні, музики.  
У п’ятницю, 3 травня, на Соборній  бібліотекарі читальної зали ЦМБ створили для містян справжнє гучне свято музики і танцю Dance party "ТРИМАЙ РИТМ”, в якому взяли участь 7 колективів.  Танцювальний майданчик зібрав всіх, хто живе у ритмі танцю, для кого танець є пульсом, серцебиттям, подихом.

 

 

 


 У  святковій програмі  були виступи творчих кременчуцьких танцювальних колективів та району,

 

 

 

 

 

вокальні виступи талановитих виконавців,

 

 

та традиційно для гостей був проведений танцювальний майстер-клас, на цей раз  з домініканським  присмаком, де кожен зміг показати в танці всю свою сутність.

 


Гості дізналися про стилі танцю, культуру іспанського танцю, бального, сучасного степ-дансу, побачили внутрішню красу східного танцю, запальної польки. Та родзинкою танцювального свята став виступ ансамблю циганського танцю «Dance Hayat» з міста Києва, які яскраво несуть у світ ромську культуру через танець. Запальний ритм цього магічного танцю  з вихором пристрасті і безтурботних веселощів автоматично захопив усю публіку, яка дарувала гостям гучні оплески. 

 

 


То ж всі змогли насолодитись танцями, співом, відчути шалений ритм, потанцювавши самим,  адже рух – це життя й енергія!





Коментарі: Залишити коментар
 
X