Слідкуйте за нами

03-05-2019
До Дня перемоги  над нацизмом у Другій Світовій війні та до Дня пам’яті та примирення  у відділі читальної зали ЦМБ відкрилася виставка-вшанування «На пам’яті грунтується безсмертя».
Битва з фашизмом – далека історія для більшості сучасників. Та живою і невмирущою є пам’ять про тих, хто ціною власного життя відстояв мир, свободу і незалежність Батьківщини. І наш святий обов’язок – донести до нащадків історичну правду про війну та її героїв, їх подвиги, радощі перемог та біль втрати бойових друзів, зробити все для того, щоби ніколи не перервався зв’язок поколінь.
В експозиції представлені сучасні видання з історії України періоду Другої світової війни, «Книга пам’яті України», документи, альбоми, листи з війни, а також кітель з нагородами, фотографії, бойова зброя наших земляків, які боронили рідний край.

 

Користувачі з великою пошаною та зацікавленістю переглядали виставку, адже цей день, водночас і щасливий і сумний, гуртує представників усіх поколінь в їх щирому прагненні віддати шану і повагу захиснику Вітчизни.

 

 

 


У довічному боргу ми перед тими, хто поліг на полі бою, віддавши життя за наше майбутнє, а також і перед тими ветеранами війни, кому пощастило пройти через горнило битв і дожити до світлого Дня Перемоги.

Коментарі: Залишити коментар
 
X