Слідкуйте за нами

02-05-2019
     Щороку травневі дні несуть з собою спогади про трагічні події Другої світової війни, яка забрала життя мільйонів людей. Це особливе свято – величне, вистраждане. Подвиг героїв-переможців у цій жахливій війні непідвладний часу.
     До Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та Дня пам`яті та примирення 2 травня 2019 року в бібліотеці-філії №2 ЦБС для дорослих презентовано виставку-спомин «Навічно в пам`яті народній».

 


     Виставка-спомин – це історія мужності в ім`я спільної перемоги над нацизмом. Про війну створені історичні праці, літературні та музичні твори, художні фільми, але цей літопис був би неповний без фотографій воєнних років – свідків війни, які користувачі зможуть переглянути в читальному залі книгозбірні.

 

 


     Науково-документальні дослідження, історичні нариси, монографії – висвічують один з найбільш драматичних переодів історії України. Сторінки книг і документальних матеріалів відтворюють події війни і на території нашого рідного міста. Доповнюють експозицію атрибути солдата війни: планшет, фляга, солдатські листи-трикутники, мішечок для махорки.

 


     День Перемоги над нацизмом у Європі завжди був і є для українців днем пам`яті про всіх  загиблих воїнів, які боролись за мирне небо над Європою  і Україною.

Коментарі: Залишити коментар
 
X