Слідкуйте за нами

17-04-2019
  16 квітня в бібліотеці-філії №4 відбувся арт-пікнік  «Натхнення». Це була творча зустріч учнівської молоді ЗОШ №8 з талановитою людиною, цікавою особистістю, відомим в нашому місті майстром художньої ковки – Геннадієм Сметанко. 

 

 

 


  У ковальському ділі він вже 20 років і за цей час його робота перетворилася на творчість, а вироби з вогню та заліза стали справжніми шедеврами. Основними темами творчості коваля є металеві квіти, романтика, музика, кохання.  

 


  Старшокласникам коваль розповідав про те, коли і з чого почалось його захоплення ковальством, про свій перший ковальський виріб, скільки часу витрачає на виготовлення одного виробу, що надихає його на створення робіт. Доповненням до заходу став перегляд відеофільму про коваля.

 

 

 


  Ще довго не розходилися юнаки та дівчата. Знову й знову ставили йому запитання та допитливо розглядали вироби, що приніс із собою Геннадій Анатолійович. А він, в свою чергу, запросив молодь на свою персональну виставку «Від ремесла до мистецтва» в картинну галерею Наталі Юзефович, що на Раківці. Бібліотекарі побажали автору творчого натхнення та визнання.  



Коментарі: Залишити коментар
 
X