Слідкуйте за нами

15-04-2019
   Вибір  професії  чи не найважливіший та найвідповідальніший крок у житті кожного. Від цього вибору залежить майбутнє людини –  її добробут, можливості реалізації, перспективи .

 


   Мабуть надовго запам’ятають старшокласники   візит до бібліотеки 15 квітня. Бо йшли послухати звичайну бесіду на тему профорієнтації, а потрапили на справжнє профорієнтаційне шоу під назвою «Знайди своє покликання», яке влаштували для них бібліотекарі  бібліотеки – філії № 3 спільно з Регіональним центром професійно-технічної освіти № 1 м.Кременчука (РЦПТО)

 


   На початку заходу завідувачка відділення № 2  РЦПТО №1 Світлана Василівна Слюсаренко  надала інформацію про професії та переваги навчання  у Центрі профтехосвіти, умови вступу, відповіла на питання, які виникали у учасників заходу.

 


   А потім розпочалося справжнє кулінарне шоу. Майстер  виробничого навчання провела цікавий майстер – клас по розпису пряників.  Діти з задоволенням розмальовували вироби, дізналися рецепт випікання  імбирних пряників,  що таке айсінг, як його зробити в домашніх умовах.   

 

 

     
Коментарі: Залишити коментар
 
X