Слідкуйте за нами

15-04-2019
   Кожен  рік, коли наближається  світле Воскресіння Христове, ми замислюємося над тим, чим здивувати і порадувати своїх дітей, рідних і близьких, що  подарувати друзям і як прикрасити оселю.

 


   Тому члени клубу «Горлиця» знову зібралися у бібліотеці-філії №9, що знаходиться по вул. Мічуріна,73 на своє засідання «Великдень всіх на гостини просить». Користувачі бібліотеки  разом з господинями закладу підготували  нові ідеї святкового декору «Великодні фантазії квітня».

 


   Наталія Бромот  поділилася своїми знаннями і вмінням щодо оформлення пасхальних композицій, продемонструвала майстер – клас з декорування яєць в техніці кінусайга та декупажу.

 


   У переддень Великодня банальний інстинкт самозбереження змушує нас шукати природні барвники для крашанок. Здавна для цього слугували ягоди, овочі, трави, кора та листя, що містять пігмент. Їхні барви не такі яскраві й насичені, як у синтетичних фарб, але здатні створити природні ніжні кольори та цікаву палітру відтінків. Та найголовніше, вони безпечні для здоров'я.
   Олена Комус  поділилася своїми рецептами фарбування яєць екологічно чистими барвниками.

 

 

 

 

 


   Діти і дорослі були у захваті. Майстер-клас вдався на славу! Гарного вам Великодня! 

 

Коментарі: Залишити коментар
 
X