Слідкуйте за нами

10-04-2019
  Довгоочікуваний день Воскресіння Христового є для нас невичерпним джерелом життя і радості. І щоб відчути  дух прийдешнього свята – відвідайте  бібліотеку-філію №9 ЦБС для дорослих  по вулиці Мічуріна,73.
  Бібліотекарі підготували для Вас книжковий вернісаж  "Пасхальна веселка."
  У першому розділі  представлені видання  українських етнографів, які висвітлюють національні особливості українських Великодніх свят.   Звичай на Великдень розпочинати святкування яйцем побутує в Україні з давніх-давен, адже яйце символізувало зародження нового життя.

 

 


  Другий розділ вернісажу знайомить з мистецтвом писанки. Прикрашають його красиві пасхальні декорації, писанки, яйця-квілінг, яйця декоровані  в техніці кінусайга та декупаж. Роботи надані користувачами бібліотеки.
  У  святковий день Воскресіння Христового є чудова традиція провідати всіх своїх рідних, зібратися всім разом за великим родинним столом, щоб славити Ісуса Христа. Тож третій розділ допоможе визначитися,що потрібно покласти у Великодній кошик.Пригадати рецепти випічки пасок та інших смаколиків до свята, або приготувати нові страви.

 

 



  Періодичні видання розділу «Великодні фантазії квітня» допоможуть знайти нові ідеї для виготовлення красивих великодніх декорацій для своєї оселі. Відвідувачі виставки отримають справжнє задоволення .

 

 


 

Коментарі: Залишити коментар
 
X