Слідкуйте за нами

04-04-2019

 

7 квітня міжнародна спільнота буде святкувати Всесвітній день здоров'я. Саме тому бібліотекарі філії №4 вирішили обговорити  з учнівською молоддю, як зберегти здоров’я на довгі роки.

 Спосіб життя має найбільший вплив на стан нашого здоров’я. Тому не зайве було наголосити учням, що здоровий спосіб життя закладає фундамент гарного самопочуття, зміцнює захисні сили організму та розкриває його потенційні можливості.

 

Основним чинником здорового способу життя є правильне, збалансоване харчування. Лікарі радять їсти більше свіжих овочів та фруктів.

 Що ж в них такого корисного? Як отримати від них максимальну користь? Щоб дістати відповіді на ці запитання, учасники заходу з’ясували чотири вагомі причини: фрукти та овочі містять основні вітаміни та мінерали, багаті клітковиною, мають в своєму складі антиоксиданти і фіторечовини, а також допомагають із втратою ваги.

 

 Перегляд літератури та змістовних відеосюжетів доповнив розповідь бібліотекаря. 

 

 

 

 Щоб розважитись, учням запропонували пізнавальну вікторину, загадки про овочі і фрукти та майстер-клас по створенню букетів з овочів та фруктів. 

 


 


Коментарі: Залишити коментар
 
X