Слідкуйте за нами

03-04-2019

 

2 квітня – Всесвітній день розповсюдження інформації про аутизм. У сквері ім. О. Бабаєва  до цієї дати  вперше в Кременчуці була організована і проведена промо-акція, метою якої було підтримати особливих дітей, яким дуже потрібна наша допомога, підтримка і розуміння.

 

Організаторами акції виступили керівник центру психологічної допомоги «Абетка душі» Наталія  Ласій та директор Кременчуцького міського центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю Юлія Івакіна, співорганізатор та ведуча заходу – завідуюча відділом читальної зали ЦМБ Людмила Миргородська.

 

 

Люди з аутизмом можуть бути надзвичайно обдарованими, просто їм потрібно набагато більше часу, щоб навчитися чомусь дуже простому.

Поезію про свою мрію, з якою дитина ділиться з мамою, прочитав  хлопчик з аутизмом - Саша Хитренко. До речі, Саша Хитренко і Ярославчик Снітко (4 роки)  володіють грою на синтезаторі!    

 

 На заході звучали пісні про дитинство, добро, віру в себе, чудеса, у виконанні зразкового ансамблю пісні і танцю «Дитячий світ» МПК (керівники Ірина Дарченко та Олена Тарабан);  Вешкурцевої Альони,  вихованки вокального  гуртка  будинку  дитячої та юнацької творчості Кременчуцької районної  Ради на базі Малокохнівської ЗОШ 1-2 ступенів; дитячої зразкової вокальної студії  «Angels» (керівник Юлія Алексахіна) та саксофоніста В.Попова.

Людмила Снітко, бабуся хлопчика з аутизмом, присвятила  поезію цій темі.

 

На завершення  батьки і рідні, яких об'єднують діти, трохи інші, ніж ми, представили флешмоб,  виклавши із пазлів велике блакитне серце. Виконанням композиції на флейті «Одинокий пастух» підтримала діточок з аутизмом, а також свого молодшого братика  Настя Гуденко.

На знак підтримки дітей з аутизмом учасники заходу одягнули блакитні стрічки, футболки і тримали в руках блакитні кульки.

Коментарі: Залишити коментар
 
X