Слідкуйте за нами

29-03-2019

 

 

...Ти смієшся, а я плачу, 
Великий мій друже. 

Т. Шевченко. Гоголю

 

 

1-го квітня виповнюється 210 років від дня народження Миколи Гоголя, чиє ім'я нерозривно пов'язане з Україною і, зокрема, з Полтавщиною. Про неї письменник написав свої найкращі твори, які зробили його відомим на весь світ і показали світу чарівну українську природу і самобутній народ.

Всі ми знаємо твори Гоголя, читали, коли вчилися у школі. Але, як і всі геніальні твори, книги Гоголя можуть розкритися новими гранями, подарувати вам  задоволення від читання, змусити замислитись.

До того ж, сама постать Миколи Гоголя продовжує неябияк цікавити сучасників своєю неординарністю та таємницями.

 З нагоди дня народження письменника у відділі абонементу ЦМБ оформлена виставка – портрет «Чарівне гоголівське слово…» із циклу «Літературний Олімп». Виставка розповість зацікавленим про письменника, представить його книги,  проведе гоголівськими стежками Полтавщини, познайомить з його коханими жінками і тими, хто його кохав, трохи  прохилить завісу над таємницями життя і смерті Гоголя.

 

 Занурюйтесь у світ Гоголя, читайте й перечитуйте його безсмертні твори, знаходячи все нові і нові глибини та невідомі факти. Будемо дуже раді, якщо ви відкрили чи відкриєте собі великого письменника, або дізнаєтесь про нього щось нове. Запрошуємо до нашої бібліотеки за адресою: вул. Соборна, 11.

 

 

Коментарі: Залишити коментар
 
X