Слідкуйте за нами

26-03-2019
  24 березня у читальній залі ЦМБ пройшов перший творчий вечір кременчуцької поетеси Вікторії Сопільняк «Квітка-душа».
  На захід завітали рідні: батьки, чоловік, син, одногрупники з Кременчуцького педагогічного училища,  колеги-педагоги, колеги по перу, естрадні співаки, музиканти, які супроводжували вечір музикою. Такий своєрідний салон музичного читання з декламацією віршів авторки під звучання флейти, гітари, саксофону. 

 

 

  Пані Вікторія ділилася з шанувальники її слова частинкою своєї душі –  поезією, музикою, що звучить у її серці, що є зціленням душі, відвертістю, близькістю, любов’ю, мрією, болем та щастям. 
  Це, ніби сповідь перед усіма присутніми, які із захватом поринули у творчий дебют Вікторії. Її душа, немов квітка зачарувала гостей ліричним нектаром віршів.
  Приємними і хвилюючими були презентації про дитинство, юність поетеси та відео привіти від рідних та близьких людей, літературні проекти, де прозвучали її вірші.

 

 


 А ще жінка-поет стає щасливою, коли на її слова пишеться музика. У співпраці з Віталієм Татариновим найвищим співаком світу, (його ще називають «Елвісом  Преслі» за оригінальне виконання пісень) і народилася пісня «Моя», яку вперше було виконано на цьому творчому вечорі співаком.  На слова Вікторії Сопільняк прозвучала і гарна пісня «Душі кохання», яку вона присвятила своєму чоловікові, музика і виконання  Леоніда Криси.

 


 


  Подружжя Бояренцевих зробили для Вікторії теж прекрасний весняний подарунок. Написали музику на слова її віршів – «Спогади» і «Малюю весну думками». Тетяна Скакун теж підготувала подарунок для присутніх, виконавши пісню «Квітка-душа».

 


  Талановиті поетки, члени Ради Спілки літераторів «Славутич» Ірина Залюбовська і Таїсія Цибульська знайомили всіх з творчістю своєї спілчанки через пейзажну лірику, якою вправно володіє пані Вікторія, ніби сама являється художником-віртуозом.

 


  Словами важко все описати, що відбувалося у цей день, краще потрібно було просто прийти і насолодитися побаченим.

 

 





Коментарі: Залишити коментар
 
X