Слідкуйте за нами

21-03-2019
  Знаєте чого нам всім не вистачає? Звісно, трошечки щастя!
  А завдяки виставці-настрою «Щастя – Є!» у відділі абонементу його буде достатньо!

 

 


  На перший погляд, все може здаватись заплутаним, але це лише на перший погляд!

 


  От дивіться: у першому розділі ми підібрали для вас книжки, які змінять настрій! І підписали, що саме станеться з вами, коли ви прочитаєте якусь з них. Наприклад, «Маленька паризька книгарня» автора Ніни Джордж вилікує серце та відкриє жагу до життя. Бо ж книги, як пігулки, потрібно виписувати за індивідуальним рецептом! 

 

 


  А другий розділ містить книжки, що не потребують зайвих слів. Тут зібрані видання, які прокладають вірний шлях до надбання цього гармонійного стану. Наше життя було б неповноцінним без усмішок дітей, лагідних домашніх тварин та улюблених книжок.
  Третій розділ завершує представленими книжками про хобі. Адже нам так потрібно створювати щось своє, аби відчувати натхнення і бажання прокидатися вранці! Тому обирайте собі посібник з йоги, рибальства, вишивання, плетіння бісером або книжку про футбол. І насолоджуйтесь новим кожного дня!

 

 


  Звичайно, усі ці речі пов'язані між собою, тому не можуть існувати одне без одного. Тому ми з'єднали різні компоненти в такі собі рецепти: кава+книжка+бісер+котик. Це наші рецепти, а ось який сподобається вам - заходьте до нас і збирайте власну схему щастя!



Коментарі: Залишити коментар
 
X