Слідкуйте за нами

14-03-2019

 

З давніх-давен Україна славилася красунями. Їхню красу порівнювали  з трояндами, які розпускаються сонячним ранком та ваблять до себе зрошеною росою  ніжних пелюсток.  Україночки і квіти!  Як вони схожі! Може через те, що наші дівчата люблять прикрашати своє волосся  та зачіски квітами? А може тому, що юність і весна – це квітковий розмай.

   

 13 березня дівчата  молодіжного клубу «Гармонія»  бібліотеки-філії № 4 запросили до себе в гості  майбутніх фахівців з візажного  та перукарського мистецтва  Регіонального центру професійно-технічної освіти №1  отримати корисні поради як стати ще більш привабливими та по-весняному  чарівними.

   

 

 Під керівництвом своїх наставників студентки РЦПТО №1 продемонстрували учасницям заходу різні стилі зачісок, нюанси  візажного мистецтва. Кожна з дівчат змогла отримати для себе  корисні поради: як доглядати за шкірою обличчя та волоссям, яку косметику або  фарби для волосся краще використовувати. Особливим подарунком для учасниць були зачіски від професійних майстрів. Безумовно, майстер-клас перетворився на реальну казку перукарського мистецтва.

   

 

 Як у кожної квітки своя неповторність, так і у кожної дівчини своя чарівність. Треба лише навчитися бачити та вміти підкреслити це. Чого і бажаємо вам, наші красуні!

Коментарі: Залишити коментар
 
X