Слідкуйте за нами

07-03-2019
  Ставлення до моди може бути різним у різні часи й у різних людей, але одне залишається незмінним: мода була, є і буде. Про неї будуть писати, говорити, мріяти ...

 


  Працівники  бібліотеки-філії № 2 в якості  подарунка  жінкам-користувачам книгозбірні до Міжнародного жіночого дня презентували FASHION-інсталяцію «Примхи мінливої моди», яку було розгорнуто у читальній залі 6 березня. 

 

 


  Причин організувати цю виставку про чарівний світ моди було декілька. По-перше, спонукав  до цього  дарунок від користувачки  бібліотеки  Бабенко І.А., яка презентувала журнали  із серії «Історія моди». З метою ознайомлення читачів з новим виданням, вирішили зробити викладку, поєднавши демонстрацію цих журналів з інформацією про віхи в історії розвитку моди на протязі багатьох століть, починаючи з античних часів до сьогодення. 

 


  Другою причиною, що надихнула на створення цієї інформаційної інсталяції, було бажання розширити уявлення про історичні стилі моди, їх характерні ознаки і про те, що мода завжди мала своє місце в суспільстві та розвивалася разом з людством і підкреслити, що протягом століть вона мала різні напрямки, обумовлені національними особливостями, місцевими звичаями, культурним рівнем. 

 

 


  Кожен, хто огляне цю виставку, в кожному виданні, журнальному чи книжковому, обов`язково знайде для себе щось нове, цікаве і корисне. 



Коментарі: Залишити коментар
 
X