Слідкуйте за нами

07-03-2019
  Прийшла весна, а  разом з нею  Міжнародний жіночий день,  присвячений найчарівнішій, наймилішій, найзагадковішій, одним словом – Жінці!

 


  На честь представниць кращої половини людства 6 березня у бібліотеці-філії № 2 відбувся музично-розважальний калейдоскоп «Жінка – найчарівніше творіння світу». 

 


  Дійство розпочалося під девізом «Всі жінки – наче квіти весняні», адже, завдяки жінці світ наповнюється любов’ю, добром, надією, ніжністю й красою і тому для усіх чарівних представниць прекрасної статі лунали найтепліші слова привітань та побажань у віршах та музичних творах:  вірш «Я – жінка» доніс до усіх слухачів всю глибину та значимість слова «жінка», а пісня «Очима ти сказав мені…»  - призначення жінки –дарувати любов, кохати і бути коханою, бо «жінка в світ приходить для любові».       

 


  Вітальні слова для усіх присутніх жінок пролунали від депутата міської Ради Яцини О.О., який до цього свята приготував для них подарунки.

 


  Щоб осягнути всі важливі нюанси свого часу, потрібно читати якісну художню літературу тої країни, в якій живеш. Роль письменника у суспільстві надзвичайно важлива, коли  письменник — це очі, думки та совість суспільства.

 

 


  У нове тисячоліття українська література увійшла з жіночими імена-ми на вустах. Вони пишуть так, як відчувають, при цьому популяризуючи українську мову, роблячи цим величезний внесок у її розвиток. Це – сучасні письменниці та поетеси: Ліна Костенко, Оксана Забужко,  Ірен Роздобудько,  Люко Дашвар, Марія Матіос,  Ірена Карпа, Світлана Талан, твори яких представлені на виставці «Популярні українські письменниці», розташованої в сімейній вітальні і запропонованної для ознайомлення присутнім. Бібліотекар також звернула увагу на викладку «Ліри жіночої звук», яка складається з творів літераторів-жінок  Кременчука, а також на книжкову поличку «Українські жінки – особливий феномен в історії людства», наповнену творами про жінок, відомих в різні часи.
  А хороший святковий настрій дарували жінкам аматори м/району № 10, вокальний колектив «Любава», який підготував концертну програму «Я – Жінка, я – Мати, я – Берегиня!». У їх виконанні прозвучали пісні про Україну, про матір та інші душевні музичні вітання.

 


  Яскраве враження на глядачів справили цікаві гумористичні сценки та композиції: «Веселі кумасі», «Інтернет – це сила», виконання яких подарувало жінкам справжню насолоду і позитивне налаштування. А відповідь на запитання: як люблять і цінують своїх жінок чоловіки, про-звучала у веселій гуморесці «Конкурс краси», що додала присутнім чи-мало сміху та нотку гарного настрою.
  Свято завершилося бурхливими оплесками та численними усмішками прекрасних жінок, яким в цей день довелось відчути увагу до себе  і поклоніння перед величчю ЖІНКИ, яка гордо несе  корону святості і чар.



Коментарі: Залишити коментар
 
X