Слідкуйте за нами

18-02-2019

 

10 лютого молодіжний формат «LOVE IS…», організатором і ведучою якого була завідуюча читальної зали ЦМБ Людмила Миргородська, зібрав компанію творчих талановитих особистостей  в теплій атмосфері дружнього спілкування. На кілька годин читальна зала перетворилася в імпровізоване містечко кохання.

Адже є тільки одне почуття, яке дарує сенс і щастя кожному, бо  здатне оживити, надихнути і окрилити. Це почуття і називається Коханням.

Нашим гостям подароване справжнє свято з присмаками іспанського кохання, східного, французького, домініканського, - і все це виражалось через музику, поезії, пісні, навіть рухи мімів.

 Про кохання без слів – розказали мовчазні і загадкові,  актори оригінального жанру народного театру пластики та жесту «От и До» (керівники Марина та Михайло Куропятник).

 

 

 

Де закінчуються слова – там починається музика! Ліричні пісні про кохання подарували естрадна співачка, лауреат Всеукраїнських конкурсів вокального мистецтва Олена Доманська, володарка Гран-Прі міського конкурсу «Профспілка має таланти» Євгенія Усачова, працівник міського Палацу культури Олена Діденко та закохана у саксофон і флейту Анна Коваленко.

 

Танцювальний шоу-номер «Політ Кохання» від танцюристки Іванни Чаплигіної завів всіх присутніх на святі та подарував радість і позитивні емоції. А ще у кожного була прекрасна можливість освоїти мистецтво східного стилю завдяки майстер-класу під назвою «Східна казка кохання для Нього».

 

 Танцювальний колектив «Любисток» Гориславського будинку культури (керівник Юлія Радочин) представили номер «Іспанська пристрасть», який плавно перейшов у майстер-клас з іспанського танцю, де кожна учасниця відкрилася з нового боку, показавши свою жіночність і чарівність. І це був не останній майстер-клас.  Домініканський присмак кохання від танцюристки Олени Малярчук був продемонстрований через запальний, експресивний танець «Меренге», який синхронно підхопили і дівчата, і, навіть, чоловіки.

А ще у цей день звучали поезії про кохання, адже під дією цього почуття народжуються найкращі вірші, які неперевершено виконували під музичний супровід кременчуцька поетеса Вікторія Сопільняк (авторські вірші)  та Анна Коваленко, яка зачарувала всіх читанням Шекспірівських сонетів англійською.

Молодіжний формат подарував чимало радісних хвилин, зануривши всіх у атмосферу кохання.

Коментарі: Залишити коментар
 
X