Слідкуйте за нами

18-02-2019

15 лютого Україна відзначила 30-ту річницю виведення військ колишнього Радянського Союзу з Афганістану. Війна ввійшла в історію, але для воїнів-афганців вона продовжує бути частиною їхнього життя. Тому до цієї пам’ятної дати відділ читальної зали ЦМБ підготував для учнів ЗОШ №20 вечір патріотичної пісні «І в серці, і в пісні Вам слава луна».

 

 

 

 

Програма заходу була дуже насиченою. Почесний гість, ветеран війни, учасник бойових дій республіки Афганістан, полковник у відставці збройних сил України  Шкарін  Борис Валер’янович, розповів про свій бойовий шлях та згадав деякі випадки зі свого героїчного минулого. 

 

Цікавим для наших слухачів став виступ члена спілки «Славутич» Любов Петрівни Васильєвої, яка презентувала свою книгу «Крізь призму сльози», присвячену темі війни в Афганістані.

 

 

 

Теплу проникливу атмосферу створив читацький актив читальної зали ЦМБ, який підготував для учнівської молоді музичну частину вечора. Тут лунали авторські пісні у живому виконанні, вірші наших талановитих користувачів та учнів, музичні композиції. 

 

Коментарі: Залишити коментар
 
X