Слідкуйте за нами

15-02-2019
В бібліотеці-філії № 2  14 лютого відбувся вечір пам`яті «Афганська війна – не наша вина»,  присвячений 30-ти річчю виведення військ із Афганістану та Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

 Присутні, члени клубу «Душі криниця», користувачі книгозбірні, жителі мікрорайону № 10, люди похилого віку добре пам`ятають ті страшні 10 років...І добре пам`ятають тих, хто не повернувся, хто загинув на тій чужій землі. Саме їм, 20 жителям Кременчука і Кременчуцького району, стоять стели на Алеї слави у парку Воїнам-інтернаціоналістам у с. Молодіжному і саме про них йшла мова у відеофільмі «Розмова з портретом».

 

 

 Члени спілок ветеранів-афганців Шкарін Б.В., Лисак О.В., Бідаш О.О. були гостями  заходу, і в своїх розповідях як безпосередні її учасники, наголосили, що тільки взаємодопомога і взаємовиручка допомагали йти дорогами Афганістану, втрачаючи друзів і пізнаючи ціну життя. Доповненням до їх розповідей став показ фільму «Афганістан живе в моїй душі і чується безсонними ночами…».

 

 

 Але життя продовжується, тож в позитивному настрої проходили  виступи інших учасників вечора – вихованців ДЮК «Надія» з віршами та поетеси С. Дробахи, яка у своєму вірші «Бути щасливим» під акомпанемент гітари розповіла про особисте бачення щастя.   

 Продовження  теми життя із пам`яттю у серці прозвучало у виступі вокального колективу м/р № 10 «Любава» із життєстверджуючою про-грамою «Ми бажаємо щастя вам»,  за умови, що ми всі будемо пам`ята-ти - головне наше завдання – берегти мир.  

Коментарі: Залишити коментар
 
X