Слідкуйте за нами

21-01-2019
   22 січня вся Україна урочисто відзначає сторіччя проголошення Акту Злуки – об'єднання 1919  року східних і західних земель у єдину соборну Українську Державу. До цієї дати відділ читальної зали ЦМБ провів для учнів ЗОШ №20 патріотичний меседж «Соборна сила України». Вступним словом бібліотекар привітала всіх з цим святом і запропонувала до перегляду учням відеофільм про Соборність.

 

 


   Ведуча заходу, наша користувачка, в минулому вчителька, Карпенко Олена Василівна, ознайомила учнів з історією виникнення свята Соборності України. Аудиторія не тільки з цікавістю сприйняла розповідь про героїчне минуле нашого народу, а й долучилася до заходу. Щоб висловити свою єдність з українським народом, вони створили символічний ланцюг з патріотичними написами. Головний меседж: «Ми прагнемо миру! Ми всі – Українці! Ми будемо разом!».  

 

 


   Відзначення цього свята сьогодні важливе, як ніколи. Воно нагадує нам про те, що лише в єдності ми маємо силу, лише разом зможемо подолати всі біди і відродити вільну, соборну Україну.



Коментарі: Залишити коментар
 
X