Слідкуйте за нами

11-01-2019

9 січня бібліотекарі юнацького відділу ЦМБ створили прекрасний настрій гостям свята "Новий рік у кожну хату світить місяцем вночі"!

І дійшли висновку, що зима - найпрекрасніша пора року! Та й дійсно, хто ще дарує нам стільки веселощів та розваг, стільки свят та стільки надій? А скільки цікавого всі дізналися під час заходу про зиму!

 Виявляється, сніг є ще й на різних планетах Сонячної системи. І взагалі він може бути різнокольоровим – і червоним, і чорним, і зеленим… А найбільша сніжинка мала в діаметрі 38 см! Та це лише деякі факти, що найбільше вразили присутніх.


Весело пройшла і жартівлива зимова вікторина. 

 

Потім разом перерахували всі справи, якими можна займатися саме зимою і однією з них є можливість ходити один до одного на гостини, звичайно  ж, з подарунками. А подарунок у вигляді симпатичної свинки буде дуже доречним у Рік жовтої земляної свині за східним календарем. 

Оскільки він почнеться 4 лютого 2019 року, у нас є час підготуватися, щоб гідно зустріти хазяйку року. А перед цим потрібно більше дізнатися про цю тваринку. І знову – вражаючі факти! Виявляється, свині належать до десятки найрозумніших тварин світу і навіть в деяких випадках кмітливіші за собак! 

 

 

 

Бібліотекарі запропонували майстер-клас по виготовленню приємного сюрпризу для  друзів - свинки. Гості заходу з головою поринули в це приємне дійство. І таки зимова магія працює! Один за одним почали посміхатися рожеві поросятка!

 

 

І на додачу – перегляд цікавого різдвяного мультика.

 

 

 

Та й  після закінчення заходу гості  не пішли з бібліотеки: хто переглядав літературу з думками про наступні поробки, хто фотографувався біля  новорічного імпровізованого каміна. І судячи з фото -  настрій у всіх був на всі 100! 

 

 

 

 

Коментарі: Залишити коментар
 
X