Слідкуйте за нами

19-12-2018
     На що тільки не йдуть молоді люди, намагаючись привернути до себе увагу та самовиразитися! Причому, їх  зовсім не хвилює, що прикраса свого тіла за допомогою татуювання та пірсингу може завдати серйозної шкоди здоров’ю. Сперечатися з цього приводу марно, оскільки у кожного своя думка.

 

      «Тату і пірсинг: чи варто  «сідати на голку»?» -  такою була тема чергового засідання клубу «Гармонія», яке відбулося 18 грудня в бібліотеці-філії №4. Ця зустріч стала дійсно перехрестям думок. На початку заходу  юнаки та дівчата  прийняли участь в опитуванні «Тату і пірсинг – за чи проти?». Його мета –  виявити чому багато молоді люблять прикрашати своє тіло таким чином, що це: мода, виклик суспільству або самоствердження. 


      В засіданні клубу взяла участь лікар-дермотовенеролог  Кременчуцького обласного шкірно-венерологічного диспансеру Самойленко.  Особливу увагу молоді вона привернула до питання: як впливає татуювання та пірсинг на стан здоров’я людини. Не залишилися без уваги і моральні аспекти таких прикрас.

  

    Наприкінці зустрічі ведуча провела вдруге теж саме опитування. Його відповіді: «так», «ні» відрізнялися від тих, які були зроблені на початку заходу. Зокрема, якщо в першому опитуванні на запитання: «Тату та пірсинг – це шкідливо для здоров’я» -  50% респондентів відповіли «так», то при повторному – 80%. Змінилося у декого і бажання з етичних та естетичних міркувань зробити такі прикраси на своєму тілі.

 

      Отже, «Тату і пірсин – за чи проти?» - справа особиста. Головне – безпека для здоров’я.



Коментарі: Залишити коментар
 
X