Слідкуйте за нами

17-12-2018
     Незабаром новорічні свята…  З нетерпінням, надіями та сподіваннями чекають на них дорослі і діти. Адже зима - це найчарівніший час року, коли людство поринає в атмосферу дива з запахом мандаринів, смаком узвару, куті і очікуваннями приємних змін у новому році..
       Саме в такому передсвятковому передчутті пребували учасники години гарного настрою «Рік Новий уже за мить білим птахом прилетить», яке відбулося у Територіальному центрі соціального обслуговування людей поважного віку Автозаводського району.

 

 

        З привітальним словом до присутніх звернулася ведуча заходу Макайда Г.М., яка поздоровила всіх із святом Андрія Первозваного, нагадавши, що це – лише одне з свят передноворічного зимового циклу, і побажала всім в новому році миру, здоров’я, віри та оптимізму.

 


      Естафету привітань підхопив хор «Грай, гармонь», який у цей день був головним виконавцем святкової програми. Своїми веселими українськими піснями, своїм чудовим професійним виконанням колектив під керівництвом заслуженого працівника культури А.П. Макайди  створював піднесений святковий настрій, додавав присутнім позитиву і дозволив на деякий час відволіктися і забути про свої турботи і клопоти.

 

       Веселі  українські та ліричні пісні виконали солісти: Л. Сторожій («Пісня моєї долі»), І.М. Смоляр («Широка река» - на власні вірші), Ж. Корнієнко («Україна неповторна»), О. Мокрий («Журавка»), і викликали шквал аплодисментів і викликів «браво»!

 

 

       Жодне свято не обходиться без гумору і веселого жарту. І в цей день гарного настрою додав виступ В.П. Єрмілової, яка артистично виконала декілька гуморесок.

 

       Час непомітно сплинув, пісня змінювала пісню, одна веселіше другої, під аккомпанемент баяниста Л. Волочая,  але, нажаль, концерт підійшов до кінця, а глядачі не хотіли відпускати артистів…

 

 

       Працівники бібліотеки філії № 2 ЦБС для дорослих, присутні на цьому чудовому заході, подякували організаторам, виконавцям  і ведучій концерту за отримане задоволення, привітали з наступними різдвяно-новорічними святами і висловили  надію і сподівання на подальшу плідну співпрацю книгозбірні з колективом Територіального центру в організації масових заходів і проведенні роботи з питань соціалізації і психологічного розвантаження людей похилого віку. 


Коментарі: Залишити коментар
 
X