Слідкуйте за нами

10-12-2018

       З 2000 року щорічно день місцевого самоврядування відзначається 7 грудня. Тому 6 грудня в контакт-центрі № 10 проведена інформаційно-тематична година «Міська влада – на варта потреб членів міської громади». Захід організований завідуючою бібліотеки-філії № 2 ЦБС для дорослих Коваленко О.О. та провідним спеціалістом по ро-боті з населенням Калиткою О.С.

       В українському суспільстві стало актуальним питання щодо переваг децентралізації на місцях, тобто, право розпоряджатися власною долею надається виключно територіальним громадам. А саме, надається реальний шанс змінити свій двір, вулицю, мікрорайон, місто. Кременчужани самі вирішують, на що потратити кошти міського бюджету.

       От і сьогодні розглядався проект обладнання дитячого майданчика в м/р № 10. Про це повідомила провідний спеціаліст по работі з населенням Калитка О.С.

      

 

 Бібліотекарі книгозбірні ознайомили громаду з інформацією  центральних та місцевих видань про переваги децентралізації на місцях та привітали Калитку О.С. з  Днем самоврядування.

       Завідуюча бібліотеки-філії № 2 Коваленко О.О. вручила Подяку за плідну співпрацю із книгозбірнею,   активну участь  у підготовці  та проведенні  культурно-масових заходів до визначних дат та різноманітних свят для мешканців мікрорайону.

        Сьогодні важливо створити місцеве самоврядування як основу єдиної стабільної України. 

       

Коментарі: Залишити коментар
 
X