Слідкуйте за нами

07-12-2018

    Загальне професійне свято всіх українських військовослужбовців давно заслужило всенародну повагу і шану з боку офіційних державних структур усіх рівнів. Цей День приурочений до дати прийняття Закону незалежної України від 6-го грудня 1991-го року «Про Збройні Сили України». Саме свято - День Збройних Сил України було встановлено у 1993-му році постановою Верховної Ради України від 19-го жовтня № 3528-XII.

       

 

З нагоди свята українських військовослужбовців і волонтерів  для користувачів бібліотеки-філії № 2 презентовано книжкову викладку «Ми щит і меч твій, Україно!».  Український воїн - надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь, свобода і незалежність далеко не порожній звук, і саме про них йдеться в книжковій підбірці.

   

 

 

 

Про доблесть і честь солдатів і офіцерів, справжню силу будь-якої армії та українських військовослужбовців, які  зберегли все це і примножили, знайшли корисну для себе інформацію в журнальних статтях на книжковій виставці  юнаки, які завітали цього дня до книгозбірні.

      

 Повідомлення про це свято розміщене у фойє бібліотеки на стенді клубу «Душі криниця» і доступне для інформування широкого загалу користувачів книгозбірні.

       У цей День ми приєднуємося до привітань на адресу наших славних військовослужбовців, бажаємо їм міцного фізичного здоров’я, успіхів, надійних тилів і всіх благ!

      

       

Коментарі: Залишити коментар
 
X