Слідкуйте за нами

04-12-2018

 

1 грудня вся світова спільнота відзначила Всесвітній день боротьби зі СНІДом. До цієї дати 3 грудня  бібліотека-філія №2  разом зі старшокласниками ЗОШ №18 провели зустріч – діалог «СНІД – страх небезпеки».

    

 Висвітлити питання небезпеки ВІЛ – інфекції та способу зараження нею завітали фахівці міського кабінету «Довіра». Відбувся зацікавлений діалог між присутніми на заході учнівською молоддю та психологом Назаровою Н.Г і медичною сестрою – інфекціоністом Барановською А.М. Вони в доступній формі пояснювали учням про можливі шляхи передачі ВІЛ – інфекції, як захистити себе та рідних від небезпеки, називаючи цифри, які яскраво ілюструють темпи поширення ВІЛ / СНІДу не лише в Україні, а, на жаль, і в Кременчуці. Учасники заходу з великим інтересом та хвилюванням переглянули відеопрезентацію «Тестуй та лікуй», після чого учням був запропонований тест-контроль на перевірку знань про СНІД.

    

 

 До цієї дати в книгозбірні експонується книжкова-викладка «Іллюзія щастя, що веде до біди». На ній представлені книги і буклети, які містять інформацію про властивості вірусу, про профілактику та лікування цієї страшної хвороби, стан захворюваності на ВІЛ / СНІД в Кременчуці.

     Сподіваємось, що такі заходи привернуть увагу молоді до проблем, що впливають на поширення  ВІЛ/СНІДу, і допоможуть їм надати перевагу здоровому способу життя.

 

 

Коментарі: Залишити коментар
 
X