Слідкуйте за нами

30-11-2018

      29 листопада  у бібліотеці-філії  № 2 відбулося феєричне дійство – Осінній бал «Красуня осені».

       Аматорські колективи Територіального центру  Автозаводського району    виступали перед жителями м/р № 10, користувачами бібліотеки, членами клубу «Душі криниця» з  творчим доробком, присвяченим найкрасивішій і найяскравішій, різнобарвній і найщедрішій порі  року – Осені.

      

 

 

  У своїх музичних, поетичних і сценічних номерах відчувалися  і благоговіння перед красою, і подяка за щедрість, і ностальгія по закінченню цієї чудової пори.

      

 

 

У конкурсах учасники цього яскравого дійства продемонстрували майстерність, артистичність, а також здивували присутніх фантазією і винахідливістю під час підбору осінніх аксесуарів, а також «захисту» своїх костюмів. Розвеселили  і  артисти-аматори  під час сценічного номеру «Щедрий врожай і бджоли». А фольклорний колектив «Кумасі» зачарував своїм професійним співом, а  також  тим, як можна з кожної  української  пісні зробити маленький спектакль.   

     

 

 

Глядачі своїми гучними оплесками виказали вдячність всім артистам, які порадували їх яскравою, цікавою програмою, насиченою гумором  і українською життєлюбністю, а також за отриманий  заряд позитиву, який так  потрібен під час  довгих зимових холодів в очікуванні весняного  оновлення природи.

      

Коментарі: Залишити коментар
 
X