Слідкуйте за нами

29-11-2018

 

Стоять  останні  дні пізньої  осені. І саме  цієї  пори, 29 листопада, в затишній залі бібліотеки-філії №4 зібралися всі небайдужі до прекрасного на арт-терапію «Доторкнімося до світу мистецтва» з участю місцевої художниці Любові Фисун.

      Глибоке відчуття законів гармонії, природна інтуїція краси, творча уява і смак – основні риси цієї людини, руками якої створюються неповторні полотна-пейзажі, натюрморти, портрети та інші живописні композиції, виконані на полотні олійними фарбами.

       

     Майстриня закінчила художньо-графічне педагогічне училище та все своє життя присвятила мистецтву. Працювала художником-оформлювачем, вчителем образотворчого мистецтва. А найбільш повно талант Любові Іванівни розкрився у зрілому віці, коли перестали заважати побутові клопоти.

     Художниця розповіла про різні грані своєї майстерності володіння пензлем, кольором і формою, продемонструвала деякі свої картини, а також провела для присутніх майстер клас по техніці декупажу.

       

 

 

 Цікаво і невимушено пройшла зустріч. Присутні почули історію народження робіт з уст їхнього автора.

Неформальне спілкування слухачів з художницею було приємним і надихаючим з обох сторін. Авторці була важлива увага до її робіт. А її успіх, в свою чергу, надихнув присутніх в залі на реалізацію власних творчих амбіцій.

       

Учасники заходу тепло подякували майстрині за цікаву зустріч, за науку бачити красу у всьому і створювати її своїми руками.   

 

 

Коментарі: Залишити коментар
 
X