Слідкуйте за нами

08-11-2018

   Українська мова – барвистий килим самоцвітів, що віками ткали генії нації і прості люди, які називають себе українцями. Українська мова – є найбільшим надбанням нашої культури, дзеркалом одвічного українського менталітету.

   З нагоди свята, присвяченого Дню української писемності та мови, 7 листопада в бібліотеці-філії №4 молодь клубу «Гармонія» провела захід «В Україні проживаю, а чи мову її знаю?»

  

 


 

 

У лінгвістичній грі приймали участь дві команди «Мовознавці» та «Розумники». Вони змагалися в бліц-конкурсі зі знань української мови, підбирали слова-антоніми, редагували тексти, розгадували ребуси. Особливо веселим і творчим був конкурс, коли команди за допомогою міміки та жестів пояснювали один одному фразеологізми. Не залишилися осторонь і уболівальники, які теж відповідали на запитання і, таким чином, заробляли додаткові бали своїм командам.

 

 

 

Ця лінгвістична відгадайка дала молоді можливість ще раз продемонструвати, що вони з рідною мовою на «ти», бо добре її знають, і водночас на «ви», бо її поважають і нею гордяться.  

Коментарі: Залишити коментар
 
X